ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΣΑΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ

Όλοι οι αριθμοί μοντέλου της DEWALT μπορούν να εντοπιστούν στην ετικέτα αξιολόγησης κάθε προϊόντος όπως φαίνεται στο παρακάτω παράδειγμα. Ξεκινούν πάντα με το γράμμα D.

Ο πλήρης αριθμός μοντέλου, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών, εάν υπάρχει, μπορεί να βρεθεί στην αρχική συσκευασία ή στην απόδειξη του πωλητή λιανικής. Ορισμένα παραδείγματα του ίδιου προϊόντος αλλά με διαφορετικές παραλλαγές κωδικών λόγω των μπαταριών τους είναι τα παρακάτω:

DCF887D2-GB (οδηγός κρουστικών εργαλείων 18V με μπαταρίες 2 x 2.0Ah)
DCF887P2-GB (οδηγός κρουστικών εργαλείων 18V με 2 x μπαταρίες 5.0Ah)
DCF887N-XJ (οδηγός κρουστικών εργαλείων 18V - γυμνή μονάδα)

Για τα συνδυαστικά κιτ, σημειώστε:Εάν έχετε αγοράσει ένα συνδυαστικό κιτ που περιλαμβάνει 2 ή περισσότερα ηλεκτρικά εργαλεία τότε παρακαλούμε να καταχωρίσετε κάθε εργαλείο ξεχωριστά. Ο αριθμός μοντέλου για κάθε μεμονωμένο εργαλείο βρίσκεται στην πινακίδα ονομαστικών χαρακτηριστικών του, όπως φαίνεται παραπάνω. Όταν συμπληρώνετε τους αριθμούς μοντέλων, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις παραλλαγές που εμφανίζονται για να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τις καταχωρίσεις των εργαλείων. Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε τις μπαταρίες και τους φορτιστές, αυτά τα είδη συνοδεύονται από εγγύηση 1 έτους και καλύπτονται κανονικά από την απόδειξη αγοράς σας, εκτός από την μπαταρία DCBP034-XJ 18V XR Compact POWERSTACK που έχει εκτεταμένη εγγύηση 3 ετών όταν καταχωρηθεί.

Οι μπαταρίες POWERSTACK™ πρέπει να καταχωρηθούν μεμονωμένα για εγγύηση 3 ετών. Οι μπαταρίες και οι φορτιστές μη POWERSTACK™ δεν χρειάζεται να καταχωρηθούν, καθώς τα προϊόντα αυτά συνοδεύονται από εγγύηση 1 έτους και καλύπτονται κανονικά από την απόδειξη αγοράς σας.

Τι πρέπει να κάνετε εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να βρείτε τον κωδικό σας:Ορισμένοι πωλητές λιανικής έχουν τις δικές τους ειδικές παραλλαγές κωδικών, οι οποίες ενδέχεται να μην εμφανίζονται στο αναπτυσσόμενο μενού, επομένως, εάν ο ακριβής αριθμός μοντέλου της αγοράς σας δεν εμφανίζεται, τότε αναζητήστε την καταχώριση της πλησιέστερης παραλλαγής χρησιμοποιώντας τον γενικό αριθμό μοντέλου. Το σημαντικό μέρος του αριθμού κατά την καταχώριση του εργαλείου είναι το πρώτο τμήμα, καθώς αυτό αναγνωρίζει το ίδιο το εργαλείο, στο παραπάνω παράδειγμα το εργαλείο είναι DCF887: εφόσον το αρχικό μέρος του αριθμού μοντέλου είναι σωστό, τότε το εργαλείο σας θα καλύπτεται. Για τα εργαλεία μπαταρίας, ο κωδικός αποτελείται από τα 3 πρώτα γράμματα που αρχίζουν με D και τους 3 πρώτους αριθμούς. Για τα εργαλεία με καλώδιο και πάλι θα ξεκινάει με το γράμμα D, δείτε τα παραδείγματα που αναφέρονται παρακάτω:

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ:

ΚΩΔΙΚΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Ο κωδικός ημερομηνίας είναι το έτος κατασκευής ακολουθούμενο από την εβδομάδα. Πρόκειται για έναν 8ψήφιο κωδικό. Αποτελείται από έναν τετραψήφιο αριθμό που ακολουθείται από έναν διψήφιο αριθμό, και στη συνέχεια από έναν άλλο διψήφιο αριθμό (ο οποίος μερικές φορές είναι αλφαριθμητικός). Αυτό είναι ένα παράδειγμα έγκυρου κωδικού ημερομηνίας - 2017-22-59. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τον κωδικό ημερομηνίας σας: πληκτρολογήστε 2021-01-AA.

ΣΕΙΡΙΑΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ο σειριακός αριθμός ενός εργαλείου βρίσκεται συνήθως είτε στην ετικέτα ονομαστικών χαρακτηριστικών είτε μέσα στη θήκη της μπαταρίας. Μπορεί να αποτελείται μόνο από αριθμούς ή από έναν συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τον σειριακό σας αριθμό: παρακαλώ συμπληρώστε την ημερομηνία αγοράς σας π.χ. 20062021.

ΕΤΙΚΕΤΑ ΒΑΘΜΟΝΟΜΗΣΗΣ:

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ: