ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Παλεύουμε σκληρά για ένα ασύρματο εργοτάξιο. Από το σύστημα XR FLEXVOLT® μέχρι τις αναπτυσσόμενες πλατφόρμες μπαταρίας XR 18V και XR 12V, συνεχίζουμε να καινοτομούμε, ώστε να έχετε όλα τα κατάλληλα εργαλεία για τις εφαρμογές σας.

FLEXVOLT Cordless Chainsaw in use on a wooden log outdoors

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥ™

Η επαναστατική σειρά εργαλείων μπαταρίας 54V σάς προσφέρει απαράμιλλη απόδοση και χρόνο λειτουργίας . Φανταστείτε ένα εργοτάξιο χωρίς ογκώδεις γεννήτριες ή ρυμουλκούμενα καλώδια ρεύματος, όπου κάθε επαγγελματίας μπορεί να εργάζεται ταχύτερα, ασφαλέστερα και αποτελεσματικότερα χρησιμοποιώντας μόνο την μπαταρία: το εργοτάξιο XR FLEXVOLT.

18V XR logo

ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Με πάνω από 250 προϊόντα, η σειρά XR 18V είναι η σειρά που θα επιλέξετε για εργαλεία μπαταρίας σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες των πιο απαιτητικών επαγγελμάτων. Από κρουστικά δραπανοκατσάβιδα και δισκοπρίονα μέχρι χλοοκοπτικές μηχανές, η συνεχώς επεκτεινόμενη σειρά XR 18V καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. Η ΙΣΧΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Σχεδιάσαμε εξαιρετική ισχύ σε συμπαγές μέγεθος, βελτιώνοντας τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Η νέα σειρά DeWALT XR 12V Compact προσφέρει τον τέλειο συμβιβασμό μεταξύ μεγέθους και απόδοσης.

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥ

Όταν μια απαιτητική εργασία απαιτεί μια επιπλέον ώθηση στην απόδοση, το XR FLEXVOLT ADVANTAGE της DEWALT είναι η λύση που ζητάτε. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της DEWALT για να επιτρέπει στα εργαλεία XR 18V με FLEXVOLT ADVANTAGE να αναγνωρίζουν μια μπαταρία XR FLEXVOLT, ξεκλειδώνοντας έως και 77% περισσότερη ισχύ, όταν χρειάζεται για την ολοκλήρωση πιο απαιτητικών εφαρμογών.