ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Τα αξεσουάρ DEWALT έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί για να αξιοποιούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εργαλεία σας. Σχεδιάστηκαν με την ίδια προσήλωση στην απόδοση, την ακρίβεια και την αξιοπιστία όπως όλα τα ηλεκτρικά μας εργαλεία. Τα αξεσουάρ DEWALT εγγυώνται εξαιρετικά αποτελέσματα στις πιο δύσκολες εργασίες, κάθε φορά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Κατασκευάζονται για να κάνουν τα εργαλεία σας καλύτερα και με μεγαλύτερη διάρκεια, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα.

ΑΝΤΟΧΗ

Κατασκευάζονται με ακρίβεια, ώστε να είναι τόσο σκληρά και να διαρκούν τόσο πολύ όσο και τα εργαλεία σας.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Σχεδιασμένα για αποδοτικότητα και υψηλές επιδόσεις, ώστε να διασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Increased runtime
Extreme FlexTorq

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΡΟΥΣΗ

Το DEWALT EXTREME® FlexTorq προσφέρει ασφαλή στερέωση με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι ενσωματωμένες βελτιστοποιημένες ζώνες στρέψης απορροφούν και ελέγχουν τις υψηλές δυνάμεις κρούσης, προστατεύοντας τα κοπτικά από φθορά και ζημιές και μειώνοντας το φορτίο στον οδηγό και τον συνδετήρα.

ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ

Τα κοίλα δράπανα DEWALT αποτελούν βασικό μέρος της δέσμευσής μας Perform & Protect. Οι κοίλοι άξονες επιτρέπουν την αναρρόφηση σκόνης με τη βοήθεια κενού, ώστε να υπάρχει λιγότερη σκόνη, μειωμένη αντίσταση, ταχύτερη διάτρηση και λιγότερος καθαρισμός των οπών. Συνδέονται επίσης απευθείας με το σύστημα DEWALT Airlock™ System σχηματίζοντας μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ τρυπανιού και απορροφητήρα σκόνης.

XP7 all purpose segmented diamond blades lined up horizontally in a workplace.

ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Τα προϊόντα και τα αξεσουάρ της DEWALT είναι διαθέσιμα online και σε καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη τη χώρα. Επικοινωνήστε απευθείας με τους εμπόρους λιανικής για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αναζητήστε εμπόρους λιανικής κοντά σας με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα ή την πόλη.

XP4 Asphalt segmented diamond blades cutting hard concrete.

ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

Τα αξεσουάρ DEWALT XR Extreme Runtime έχουν σχεδιαστεί σε συνδυασμό με τη σειρά XR Flexvolt, ώστε να εκμεταλλεύονται πλήρως την αυξημένη ισχύ και τον αυξημένο χρόνο λειτουργίας της σειράς. Σε συνδυασμό με τα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας DEWALT εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή παραγωγικότητα.