Τα σκληροτραχηλα οχηματα χρειαζονται σκληροτραχηλα εργαλεια

Όταν εργάζεστε στα πιο σκληρά οχήματα, χρειάζεστε τα πιο σκληρά εργαλεία. Από τα πιο σύγχρονα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας μέχρι εργαλεία χειρός, αξεσουάρ και λύσεις αποθήκευσης, συνεργαζόμαστε συνεχώς με μηχανικούς κάθε είδους, ώστε να σας προσφέρουμε τις λύσεις που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε την DEWALT για να κάνετε τη δουλειά σας.

play_arrow

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Με πάνω από 250 εργαλεία μπαταρίας σε 3 πλατφόρμες, όπως μπουλονόκλειδα, δράπανα, καστάνιες, λειαντήρες, στιλβωτικά, πιστόλια γράσου, εξοπλισμός φωτισμού και πολλά άλλα. Η DEWALT έχει τη λύση για το εργαστήριό σας. Επιλέξτε 12V XR για συμπαγείς επιδόσεις και εργονομία, 18V XR για τη μεγαλύτερη γκάμα ισχυρών εργαλείων και 54V XR FLEXVOLT όταν απαιτούνται οι υψηλότερες επιδόσεις.

Όταν η εργασία σας περιλαμβάνει τακτική χρήση λαδιού, γράσου, χημικών ή διαλυτών, οι μπαταρίες XR G-Class αποτελούν την ιδανική επιλογή. Αυτές οι μπαταρίες αντιστέκονται στη χημική διάβρωση με περίβλημα από νάιλον με γέμιση γυαλιού και καουτσούκ για αυξημένη αντοχή.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΙΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ DEWALT.

Αυτά περιλαμβάνουν μπαταρίες G-Class και προστατευτικές μπότες για την προστασία των εργαλείων σας και διατίθενται σε ένα δίσκο από αφρώδες υλικό, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται με τις υπάρχουσες εργαλειοθήκες και τα τροχήλατα ντουλάπια.

ΕΓΓΥΗΣΗ 3 ΕΤΩΝ ΤΗΣ DEWALT

Γνωρίζουμε ότι η ανθεκτικότητα και η αξιοπιστία είναι σημαντικές για εσάς, γι' αυτό και προσφέρουμε 3 χρόνια εγγύηση σχεδόν σε όλα τα νέα ηλεκτρικά εργαλεία DEWALT. Απλά καταχωρίστε τη νέα σας αγορά online και διαχειριστείτε τα εργαλεία σας μέσω του MYDEWALT.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

Από σφυριά μέχρι κατσαβίδια, αναπτύσσουμε πάντα νέα εργαλεία χειρός σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν αποτελέσματα ακριβείας, καθημερινά.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα DEWALT δουλεύουν καλύτερα με DEWALT, γι' αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητα των εργαλείων σας, αλλά και τη δική σας.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Είτε εργάζεστε εκτός του εργαστηρίου είτε χρειάζεστε επιπλέον φορητό αποθηκευτικό χώρο, η DEWALT διαθέτει μια σειρά από ανθεκτικά, κινητά και ευέλικτα προϊόντα.

My Dewalt

Γίνετε μέλος μιας αποκλειστικής ομάδας, για όσους ασχολούνται σοβαρά με τα εργαλεία τους. Ξεκλειδώστε εκτεταμένες εγγυήσεις, αποκτήστε πρόσβαση σε νέα και εκδηλώσεις και δείτε εύκολα πότε πρέπει να γίνει σέρβις στα εργαλεία σας.