Εργαλεία Κήπου

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΚΗΠΟΥ

Η ευέλικτη γκάμα των ηλεκτρικών εργαλείων μπαταρίας μας για τον κήπο και τη διαμόρφωση τοπίου σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε και να διαμορφώνετε τους εξωτερικούς σας χώρους όπως ποτέ άλλοτε. Ασύρματα, βολικά και με εκτεταμένο χρόνο λειτουργίας και βελτιωμένη διάρκεια ζωής: η φροντίδα και η διαμόρφωση των εξωτερικών σας χώρων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Χωρίς καλώδια που κρέμονται και χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε κοντά σε παροχή ρεύματος όταν εργάζεστε, ο χειρισμός των εργαλείων μας για τη διαμόρφωση τοπίου δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερος. Η εκκίνηση είναι τόσο απλή όσο το να τοποθετήσετε μια μπαταρία και να τραβήξετε απλά τη σκανδάλη, ενώ οι πλήρως μεταβλητές σκανδάλες παρέχουν τόσο ισχύ όσο και έλεγχο.

ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Οι παραδοσιακοί μηχανικοί κινητήρες με βούρτσες άνθρακα δημιουργούν τριβές και συσσώρευση θερμότητας, με αποτέλεσμα να χάνεται ενέργεια και να μειώνεται ο χρόνος λειτουργίας. Χρησιμοποιούμε κινητήρες χωρίς ψήκτρες που λειτουργούν πιο αποδοτικά και δροσερά και έχουν μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας μεταξύ φορτίσεων. Σε συνδυασμό με την μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 54V XR FLEXVOLT τα εργαλεία μας για εξωτερικούς χώρους έχουν ισχύ και χρόνο λειτουργίας που ανταγωνίζονται τις παραδοσιακές βενζινοκίνητες εναλλακτικές λύσεις.

ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ, ΠΙΟ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ

Σε σύγκριση με τα βενζινοκίνητα εργαλεία κήπου, η σειρά 54V XR FLEXVOLT και η σειρά 18V XR προσφέρουν καθαρότερες, αποδοτικότερες και βιώσιμες λύσεις που παράγουν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Αυτά τα πλεονεκτήματα έρχονται να προστεθούν στη φημισμένη μας αξιοπιστία, στιβαρότητα και ανθεκτικότητα.

ΕΛΑΦΡΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ο συμπαγής αλλά ανθεκτικός ελαφρύς σχεδιασμός ελαχιστοποιεί την καταπόνηση των χεριών σας κατά τη χρήση. Σε συνδυασμό με τις εργονομικές λαβές επιτρέπει την εκτεταμένη χρήση των εργαλείων χωρίς συμβιβασμούς.

Lithium ion hedge trimmer being placed in truck bed full of gardening power tools

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Οι μπαταρίες XR FLEXVOLT είναι συμβατές με ολόκληρη τη σειρά 18V XR, έτσι ώστε οποιοδήποτε εργαλείο ή φορτιστής που διαθέτετε να μπορεί να τροφοδοτηθεί από τις μπαταρίες XR FLEXVOLT. Αυτές λειτουργούν ταχύτερα, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, ώστε να μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα. Η αύξηση της ισχύος στα 54V σάς δίνει ασυναγώνιστες δυνατότητες χωρίς καλώδιο.

BLOWERS

Lightweight, cordless and petrol-free, the DEWALT range of blowers are the gasless solution to commercial, industrial and residential landscape clearing.

HEDGE TRIMMERS

Take control of your landscaping with the range of hedge trimmers from DEWALT. Experience cordless freedom and extreme runtime, with enough power to tackle the toughest hedge trimming tasks.

MOWERS

Cover more ground, faster, with the range of lightweight, petrol-free mowers from DEWALT. Built for uncompromising manoeuvrability and extreme runtime to ensure the highest standard of commercial and residential grass cutting.

ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

Δείτε την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας 18V και 54V για τη διαμόρφωση τοπίου, όπως φυσητήρες, χορτοκοπτικά, μπορντουροψάλιδα, χλοοκοπτικές μηχανές, αλυσοπρίονα και πολλά άλλα.