Perform & Protect

play_arrow
Dust Management

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ.

Το Perform & Protect είναι η σφραγίδα πιστοποίησης και η σειρά ηλεκτρικών εργαλείων που σας επιτρέπουν να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο. Τα εργαλεία της σειράς σάς επιτρέπουν να εκτελείτε εργασίες με συνέπεια και με τα υψηλότερα πρότυπα, χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την ασφάλεια ή την υγεία σας. Τα εργαλεία της σειράς Perform & Protect έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν σταθερά τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Είναι η σφραγίδα πιστοποίησής μας που σας επιτρέπει να γνωρίζετε ότι τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε εκπληρώνουν ικανοποιητικά την αποστολή τους. Σας επιτρέπουν να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο, χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια σας.

  Απόδοση

  Τα εργαλεία Perform & Protect σάς επιτρέπουν να κάνετε περισσότερα πράγματα σε λιγότερο χρόνο και να διευρύνετε τα όρια της απόδοσης, χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια σας.

  check Κάντε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο

  check Βελτίωση της απόδοσης των εργαλείων και της ομάδας

  check Τα εργαλεία υπερβαίνουν τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας

  Συμμόρφωση

  Η ύπαρξη εργαλείων που συμμορφώνονται με τους αυστηρούς κανονισμούς του εργοταξίου δίνει σε εσάς και την ομάδα σας τη δυνατότητα να αναλάβετε μεγαλύτερο εύρος εργασιών.

  check Πρόσβαση σε εργασίες σε μεγάλα εργοτάξια

  check Τα εργαλεία συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του εργοταξίου

  check Ανάληψη ευρύτερου φάσματος μεγαλύτερων εργασιών

  Ασφάλεια

  Η ασφάλεια στο εργοτάξιο είναι υψίστης σημασίας. Η σφραγίδα μας Perform & Protect επιτρέπει στην ομάδα σας να γνωρίζει ότι έχετε εργαλεία που υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφαλείας και επιτρέπει σε όλους στο εργοτάξιο να γνωρίζουν ότι είστε πλήρως συμβατοί και ασφαλείς.

  check Ενημερώνει τους χρήστες ότι τα εργαλεία συμμορφώνονται πλήρως

  check Ενημερώνει τα εργοτάξια ότι συμμορφώνεστε πλήρως

  check Μειώνει τους κινδύνους που σχετίζονται με την παρατεταμένη χρήση εργαλείων

  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΟΝΗΣ

  Μειωμένος κίνδυνος εισπνοής σκόνης και καθαρότεροι χώροι εργασίας.

  ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ

  Τα επίπεδα κραδασμών μειώνονται έως και 50%, περιορίζοντας την έκθεση σε κινδύνους.

  ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Μειωμένος κίνδυνος εισπνοής σκόνης και καθαρότεροι χώροι εργασίας.

  LANYARD READY

  Η τελευταία γραμμή άμυνάς σας όταν πέφτουν τα εργαλεία.

  ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

  Η σειρά Perform & Protect μειώνει τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με την εισπνοή σκόνης, όπως η πυριτίαση ή η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ). Η σειρά Perform & Protect διαθέτει προηγμένες λύσεις διαχείρισης της σκόνης, όπως απορροφητήρες με πιστοποίηση HEPA κατηγορίας M (σκόνες 0,1% με μέγιστες επιτρεπόμενες συγκεντρώσεις (MAC) ≥ 0,1 mg/m³) με αυτόματο καθαρισμό φίλτρου, καλύμματα, κοίλες κεφαλές δραπάνου, καθώς και εκκενωτές σκόνης γενικής χρήσης συμβατοί με όλες τις μάρκες εργαλείων.

  check Βελτιωμένη απόδοση, αξιοπιστία και μακροζωία των εργαλείων​​​​​​​
  check Καθαρότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας​​​​​​​
  check Μειωμένος κίνδυνος εισπνοής σκόνης

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΚΟΝΗΣ

  Τα φίλτρα αυτόματης παλμοδότησης αποτρέπουν το θάμπωμα του φίλτρου και διατηρούν την αποδοτικότητα.

  Σύστημα γενικής χρήσης που συνδέει τα εργαλεία με τα καλύμματα αναρρόφησης σκόνης.

  Ασύρματη απομακρυσμένη λειτουργία των εργαλείων με ενσωματωμένο ασύρματο έλεγχο εργαλείων.

  Πιστοποίηση κατηγορίας M-Class που συμμορφώνεται με τις αυστηρές οδηγίες για το εργοτάξιο.

  ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΕΡΙ

  Η παρατεταμένη έκθεση σε κραδασμούς οδηγεί σε κοινές διαταραχές όπως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα (ΣΚΣ) και του λευκού δαχτύλου (VWF). Τα χαρακτηριστικά μας Active Vibration Control περιλαμβάνουν συστήματα αντιστάθμισης, αιωρούμενες λαβές και πολλά άλλα, για σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα τριαξονικών δονήσεων. Αυτό συμβάλλει στην επίτευξη έως και 50% χαμηλότερων δονήσεων σε σύγκριση με τα τυπικά μοντέλα ηλεκτρικών εργαλείων, όπως μετρώνται σύμφωνα με το πρότυπο EN 60745 1:2006.

  Με τη σωστή χρήση, τα εργαλεία της σειράς Perform & Protect διασφαλίζουν ότι η έκθεση του χρήστη διατηρείται κάτω από το όριο της τιμής δράσης έκθεσης. Τα εργαλεία που καταγράφουν δόνηση 5m/s² μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 2 ώρες/ημέρα για να φτάσουν την τιμή δράσης έκθεσης (EAV) και έως 8 ώρες/ημέρα για να φτάσουν την οριακή τιμή έκθεσης (ELV). Ο αυξημένος χρόνος και η άνεση χρήσης σημαίνει ότι εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να εκτελείτε εργασίες βαρέως τύπου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με μεγαλύτερη ασφάλεια.

  check Εκτελέστε εργασίες βαρέως τύπου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
  check Αυξημένα επίπεδα άνεσης του χρήστη
  check Αυξημένα επίπεδα ασφάλειας της ομάδας, αξιοπιστίας και μακροζωίας

   

  Μειώνει τους κραδασμούς που αισθάνεται ο χρήστης στις λαβές κατά 20%.

  Η ισχύς δεν είναι τίποτα χωρίς έλεγχο

  Τα εργαλεία υψηλής ταχύτητας και απόδοσης μπορεί να μπλοκάρουν κατά την κοπή ή τη διάτρηση με κίνδυνο τραυματισμού του χρήστη και του εργαλείου. Η σειρά μας Perform & Protect διαθέτει ενσωματωμένη, προηγμένη τεχνολογία ελέγχου ροπής ως πρότυπο.

  Τα συστήματα E-Clutch κατά της περιστροφής ανιχνεύουν την περιστροφική κίνηση και ελαχιστοποιούν κάθε ξαφνική αντίδραση ροπής, ενώ τα ηλεκτρονικά φρένα Kickback στους λειαντήρες μας διακόπτουν αυτόματα την ισχύ όταν υπάρξει εμπλοκή, ακινητοποίηση ή μπλοκάρισμα. Διαθέτουν επίσης ενδεικτικές λυχνίες LED και αισθητήρες υπερφόρτωσης.

  ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Ασύρματη απομακρυσμένη λειτουργία των εργαλείων με ενσωματωμένο ασύρματο έλεγχο εργαλείων.

  Απενεργοποιεί αυτόματα το εργαλείο σε καταστάσεις εμπλοκής για την αποφυγή τραυματισμών.

  Αυτόματη απενεργοποίηση του λειαντήρα όταν υπάρξει εμπλοκή, ακινητοποίηση ή μπλοκάρισμα.

  Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

  Όταν εργάζεστε σε ύψος στο εργοτάξιο είναι σημαντικό να υιοθετήσετε ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν απόλυτη προστασία και ασφαλίζουν το εργαλείο σε περίπτωση πτώσης. Οι ολοκληρωμένες λύσεις με λουράκι lanyard ready για σύνδεση προσφέρουν επιλογές για τη σύνδεση επιλεγμένων εργαλείων ρεύματος ή μπαταρίας σε άκαμπτες κατασκευές στα εργοτάξια κατά την εργασία σε ύψος με μέγιστο μήκος κορδονιού 2 m, συμβάλλοντας στην ασφάλιση του εργαλείου σε περίπτωση πτώσης*. Όλα τα προϊόντα Perform & Protect έχουν σχεδιαστεί για να υπερβαίνουν σταθερά τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

  *Βλέπε λεπτομέρειες για τα επιμέρους προϊόντα, για τις μεθόδους σύνδεσης. Τα λουρί Lanyard Ready πωλούνται χωριστά. Πρόσθετες οδηγίες ασφαλείας περιλαμβάνονται στο εγχειρίδιο.

  Συμβατοτητα Airlock

  Κάθε μονάδα εκκενωτή σκόνης της σειράς AirLockTM διαθέτει ειδικά εξαρτήματα για τη σύνδεση με μια ευρεία γκάμα εργαλείων DEWALT.