ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Για πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, την καταχώριση ενός προϊόντος, την επέκταση της εγγύησής σας και άλλες υπηρεσίες, η χρήσιμη ενότητα Συχνές Ερωτήσεις παρακάτω έχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε στις Συχνές Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Καταχώριση Προϊόντος

Η καταχώριση της αγοράς σας στο MyDEWALT σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία εγγύησης, τις τελευταίες ενημερώσεις και προσφορές, να αξιολογείτε και να αναθεωρείτε τα προϊόντα σας.

Επισκευές και ανταλλακτικά

Χρησιμοποιήστε το εύχρηστο εργαλείο εντοπισμού μας για να σας βοηθήσει να βρείτε τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο σέρβις της DEWALT.

Σέρβις DEWALT

Λαμβάνουμε εκτεταμένα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και πληρούν όλους τους σχετικούς κανονισμούς του κλάδου.

Πληροφορίες εγγύησης

Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την εγγύηση, την επισκευή ή την αντικατάσταση του προϊόντος σας.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πληροφορίες για το προϊόν

  Το εύχρηστο εργαλείο εντοπισμού σάς βοηθά να βρείτε τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο λιανικής DEWALT. Πλήρεις λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

  Το XR FLEXVOLT είναι η επαναστατική σειρά εργαλείων μπαταρίας 54V που σας προσφέρει τη δύναμη των εργαλείων ρεύματος  με την ελευθερία των επαναφορτιζόμενων. Η XR FLEXVOLT είναι η μοναδική μπαταρία στην αγορά που αλλάζει αυτόματα από 54V σε 18V, επιτρέποντάς της να τροφοδοτεί τόσο τα ηλεκτρικά εργαλεία 18V όσο και τα εργαλεία 54V των σειρών 18V XR και XR FLEXVOLT. Μάθετε περισσότερα για την XR FLEXVOLT εδώ.

  Ναι. Οι μπαταρίες XR FLEXVOLT είναι συμβατές με όλα τα παλιότερα προϊόντα και φορτιστές 18V XR. Οποιοδήποτε εργαλείο μπαταρίας  XR 18V που έχετε ήδη, μπορεί να τροφοδοτηθεί από μια μπαταρία XR FLEXVOLT. Μάθετε περισσότερα για την XR FLEXVOLT εδώ.

  Στις σελίδες προϊόντων, μπορείτε να βρείτε συνδέσμους για τη λήψη εγχειριδίων χρήσης. Για να μεταβείτε στις σελίδες προϊόντων, πληκτρολογήστε ένα προϊόν με βάση τον κωδικό ή το όνομά του στη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος των ιστοσελίδων μας.

  Στη σελίδα του προϊόντος θα βρείτε τις τιμές των δονήσεων για το εργαλείο σας. Για να μεταβείτε στις σελίδες προϊόντων πληκτρολογήστε ένα προϊόν με βάση τον κωδικό ή το όνομα στη γραμμή αναζήτησης στην κορυφή των ιστοσελίδων μας.

  Για όλες τις τεχνικές πληροφορίες που αφορούν τα αγκύρια και τα στοιχεία στερέωσης κάντε κλικ εδώ.

  Εγγύηση

   Οι χρήστες μπορούν να επεκτείνουν την εγγύηση των εργαλείων DEWALT για έως και 3 χρόνια. Απλώς εγγραφείτε στο MyDEWALT, ακολουθήστε τις οδηγίες για να καταχωρίσετε το προϊόν σας και προσθέστε το στην Επισκόπηση εργαλείων σας εντός 4 εβδομάδων από την αγορά. Για να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ.
    

   Χρησιμοποιήστε το εύχρηστο εργαλείο εντοπισμού μας για να σας βοηθήσει να βρείτε τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο σέρβις της DEWALT. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ.
    

   Μπορείτε να δείτε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις της εγγύησής σας εδώ.

   ΣΕΡΒΙΣ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Για να βρείτε ακριβή ανταλλακτικά, εγχειρίδια και σχέδια για το εργαλείο σας πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό μοντέλου και τον αριθμό τύπου του εργαλείου σας. Στα εργαλεία DEWALT, ο αριθμός μοντέλου και ο αριθμός τύπου βρίσκονται συνήθως στην προειδοποιητική ετικέτα ή την πινακίδα ενδείξεων που βρίσκεται συνήθως στο κάτω μέρος ή στο πλάι του εργαλείου. Η ετικέτα για τον μεγαλύτερο εξοπλισμό, όπως οι γεννήτριες, μπορεί να βρεθεί στην κορυφή του εξοπλισμού. Για βοήθεια στην εύρεση του αριθμού μοντέλου σας, κάντε κλικ εδώ.

    Ο σειριακός αριθμός του εργαλείου σας μπορεί συνήθως να βρεθεί είτε στην ετικέτα ονομαστικών χαρακτηριστικών είτε μέσα στη θήκη της μπαταρίας. Θα είναι είτε μια σειρά αριθμών είτε ένας συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών. Για βοήθεια στην εύρεση του σειριακού σας αριθμού, κάντε κλικ εδώ.

    Ο κωδικός ημερομηνίας είναι το έτος κατασκευής ακολουθούμενο από την εβδομάδα και το εργοστάσιο. Για παράδειγμα, ένα προϊόν που κατασκευάστηκε τη δεύτερη εβδομάδα του 2017 στο εργοστάσιο 59 θα είναι 2017- 02 59. Για βοήθεια στην εύρεση του κωδικού ημερομηνίας σας,  κάντε κλικ εδώ.

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τεχνική Υπηρεσία επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του σέρβις εδώ.

    Βρείτε έναν τοπικό έμπορο λιανικής

    Τα προϊόντα και τα αξεσουάρ της DEWALT είναι διαθέσιμα online και σε καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη τη χώρα. Αναζητήστε εμπόρους λιανικής κοντά σας με βάση τον ταχυδρομικό κώδικα ή την πόλη.