ΧΟΡΗΓΙΕΣ

Η DEWALT® είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής και έμπορος ηλεκτρικών εργαλείων και εξοπλισμού που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τον επαγγελματία εργολάβο. Οι προσπάθειες μάρκετινγκ της DEWALT, συμπεριλαμβανομένων των χορηγιών εκδηλώσεων, στοχεύουν σταθερά σε αυτό το σημαντικό κοινό και στηρίζουν τη θέση του σήματος της DEWALT - GUARANTEED TOUGH®.

Barcelona Futbol Club male team posing in the field

ΕΠΙΣΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ FC BARCELONA

Η DEWALT συνεχίζει τη συναρπαστική συνεργασία της ως Επίσημος Συνεργάτης Εργαλείων τής εξαιρετικά επιτυχημένης ποδοσφαιρικής ομάδας Barcelona. Ανθεκτικές, πανίσχυρες και αποφασιστικές, και οι δύο μάρκες επικεντρώνονται στην παροχή των υψηλότερων επιπέδων απόδοσης στους αντίστοιχους τομείς τους.

Πολύ λίγοι σύλλογοι στον κόσμο έχουν κατακτήσει τόσους πολλούς τίτλους όσους η FC Barcelona, στην τροπαιοθήκη της οποίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πέντε τρόπαια UEFA Champions League, τρεις τίτλοι FIFA Club World Cup και τέσσερα πρωταθλήματα Ευρώπης. Επιπλέον, ο σύλλογος έχει κατακτήσει 25 πρωταθλήματα La Liga καθώς και 30 Copa Del Rey. Το γήπεδό της, το Camp Nou, έχει χωρητικότητα 99.354 θέσεων και είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Η FC Barcelona είναι μία από τις ομάδες με την ευρύτερη υποστήριξη παγκοσμίως, με τους περισσότερους ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 100 εκατ. οπαδών στο Facebook, 50 εκατ. στο Twitter και 64 εκατ. στο Instagram.

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ERIK JONES & JOE GIBBS RACING

Η DEWALT είναι υπερήφανος μακροχρόνιος χορηγός της Joe Gibbs Racing και είναι ενθουσιασμένη που θα στηρίξει τον εξαιρετικό οδηγό του αυτοκινήτου Νο 20, Erik Jones, για ακόμα μια φορά το 2019. Με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, ο Erik Jones μπαίνει στη νέα σεζόν έτοιμος να σαρώσει στο Monster Energy NASCAR Cup Series 2019.