ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΙΣΧΥΟΣ

Καλωσορίσατε στην νέα διάσταση απόδοσης των επαναφορτιζόμενων εργαλείων. Συμβατές με την πλήρη γκάμα εργαλείων και φορτιστών 18V XR DEWALT, οι μπαταρίες DEWALT POWERSTACK ενισχύουν τη φορητή ισχύ, με αποτέλεσμα να μπορείτε να εκτελείτε περισσότερες εργασίες με λιγότερες φορτίσεις. Αξιοποιώντας την Τεχνολογία DEWALT POWERSTACK, αυτές οι μπαταρίες εξασφαλίζουν παραγωγικότητα επόμενης γενιάς σε τρεις σημαντικούς τομείς: ισχύς, αποδοτικότητα και διάρκεια ζωής.

Αναζήτηση πωλητή λιανικής

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ DEWALT POWERSTACK™

Οι μπαταρίες DEWALT POWERSTACK αξιοποιούν την τεχνολογία μπαταρίας κυψέλης σε μάρσιπο για να σας παρέχουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα από ποτέ άλλοτε.

  • Υψηλότερη μέγιστη απόδοση σε watt, για μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών
  • Μεγαλύτερη ταχύτητα εφαρμογής, για αυξημένη ισχύ εξόδου και εκτέλεση περισσότερων εργασιών
  • Βελτιωμένη θερμική απόδοση. Οι κυψέλες θήκης μπαταρίας δεν θερμαίνονται τόσο κατά τη χρήση και διαχέουν καλύτερα τη θερμότητα από τις κυλινδρικές κυψέλες
  • Παράγουν μικρότερη θερμική αντίσταση, με αποτέλεσμα λιγότερες διακοπές λειτουργίας λόγω υπερθέρμανσης, άρα λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας και, κατ’ επέκταση μεγαλύτερη παραγωγικότητα
  • Μεγαλύτερος κύκλος ζωής, δηλαδή καλύτερη απόδοση για περισσότερο χρόνο

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ POWERSTACK ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥ;

Οι μπαταρίες POWERSTACK παρέχουν περισσότερη ισχύ διατηρώντας υψηλότερη τάση και ταυτόχρονα υψηλότερη ένταση ρεύματος υπό φορτίο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία μπαταριών με κυψέλης σε μάρσιπο, οι οποίες έχουν μικρότερη εσωτερική αντίσταση, οι μπαταρίες POWERSTACK αναπτύχθηκαν για να παρέχουν περισσότερη ισχύ σε όποιο εργαλείο κι αν τοποθετηθούν.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ POWERSTACK ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ;

Οι κυψέλες σε μάρσιπο δεν θερμαίνονται τόσο κατά τη χρήση χάρη στη μικρότερη εσωτερική τους αντίσταση. Λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειάς τους, διαχέουν επίσης τη θερμότητα καλύτερα από τις κυλινδρικές κυψέλες. Η μικρότερη συσσώρευση ενέργειας συνεπάγεται λιγότερες διακοπές λειτουργίας λόγω υπερθέρμανσης, άρα λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας.

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ POWERSTACK ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ;

Κατά τη φόρτιση και εκφόρτιση μπαταριών, η ωφέλιμη χωρητικότητά τους μειώνεται και η εσωτερική αντίσταση της κυψέλης τους αυξάνεται, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση μεγαλύτερης θερμότητας και τη διαθεσιμότητα μικρότερης έντασης ρεύματος για την τροφοδότηση των εργαλείων σας. Η απώλεια χωρητικότητας στις κυψέλες ιόντων λιθίου σε μάρσιπο που χρησιμοποιούνται στις μπαταρίες POWERSTACK είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με αυτή σε μια κυλινδρική κυψέλη.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την αντοχή των μπαταριών μας POWERSTACK που προσφέρουμε τριετή εγγύηση για πρώτη φορά στην ιστορία των μπαταριών DEWALT. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ 18 V XR

Οι μπαταρίες POWERSTACK είναι συμβατές με όλα τα εργαλεία και τους φορτιστές 18V XR, γεγονός που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάποιο καινούριο σύστημα για να αξιοποιήσετε την τεχνολογία POWERSTACK.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΕ ΚΙΤ ΜΕ POWERSTACK

18V XR ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ (BRUSHLESS)

DCD805H2T

18V XR ΚΟΜΠΑΚΤ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ (BRUSHLESS)

DCF850E2T

18V XR ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ 125MM ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ (BRUSHLESS)

DCG405H2T

18V XR ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ 76MM ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ (BRUSHLESS)

DCS438E2T

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

  • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ POWERSTACK

  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ

  • ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΤΡΙΒΕΙΟ

  • ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

† σε σύγκριση με τις μπαταρίες DEWALT XR® 5Ah ή χαμηλότερης κατηγορίας, όχι κατά την εφαρμογή. †† Ωφέλιμη ενέργεια σε σύγκριση με τις μπαταρίες DEWALT XR® 5Ah ή χαμηλότερης κατηγορίας, όχι κατά την εφαρμογή. ††† Κύκλοι φόρτισης σε σύγκριση με τις μπαταρίες DEWALT XR® 5Ah ή χαμηλότερης κατηγορίας.

** σε σύγκριση με τις μπαταρίες DEWALT DCB184, εκτός εφαρμογής. *** Ωφέλιμη ενέργεια σε σύγκριση με τις μπαταρίες DEWALT DCB184, όχι κατά την εφαρμογή. **** Κύκλοι φόρτισης σε σύγκριση με τις μπαταρίες DEWALT DCB184.