ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΦΑΛΤΣΟΠΡΊΟΝΟ DEWALT DHS780 305 ΧΙΛ.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

AVISO DE SEGURANÇA DO PRODUTO - AÇÃO CORRETIVA

Η DEWALT έχει εντοπίσει ένα ζήτημα το οποίο αφορά τον πλαστικό οπίσθιο προφυλακτήρα σε κάποια από τα ακόλουθα προϊόντα επαγγελματικής χρήσεως τα οποία πωλήθηκαν φυσικώς αλλά και διαδικτυακά μεταξύ του Σεπτεμβρίου 2019 και Ιουλίου του 2022:

  1. Μοντέλο: DHS780
  2. Τύπος: 21
  3. Ημερομηνίες παραγωγής: μεταξύ 2019-33 και 2022-06

Ποιο είναι το ζήτημα? Ο οπίσθιος προφυλακτήρας, υπάρχει πιθανότητα να σπάσει ή να αποκολληθεί από την θέση του και να έρθει σε επαφή με τον δίσκο κοπής. Εάν ο οπίσθιος προφυλακτήρας και ο δίσκος κοπής έρθουν σε επαφή είναι πιθανόν κάποια θραύσματα, λόγω της περιστροφής του δίσκου, να μεταφερθούν στον χρήστη και να προκαλέσουν τραυματισμό

Τι πρέπει να γίνει: Παύση χρήσεως του φαλτσοπριόνου. Έλεγχος μοντέλου, τύπου και ημερομηνίας παραγωγής σε σχέση με τα πιο πάνω στοιχεία. Εάν το προϊόν υπάγεται στο ζήτημα επικοινωνήστε άμεσα με το τμήμα After Sales Service της DEWALT για να σας σταλεί ΔΩΡΕΑΝ ένα σετ επισκευής του προφυλακτήρα.

Λεπτομέρειες για την επικοινωνία:
τηλέφωνο: 0030 -210-8985208
e-mail: Greece.Service@sbdinc.com

 

ΘΕΣΗ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ & ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ - Οπίσθιος Προφυλακτήρας

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ?

Το σετ επισκευής περιλαμβάνει έναν νέο οπίσθιο προφυλακτήρα, έναν νέο εκτροπέα σκόνης, δύο νέες βίδες συναρμογής και οδηγίες για την εγκατάστασή τους. Ένα γνήσιο κλειδί για την αλλαγή του δίσκου κοπής υπάρχει στην αρχική συσκευασία του φαλτσοπριόνου. Έχει κεφαλή Torx T30 και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βγουν οι παλιές και να μπουν οι νέες βίδες συναρμογής σύμφωνα με τις οδηγίες.

Τις οδηγίες εγκαταστάσεως του σετ αλλά και την λειτουργία του μπορείτε επίσης να τα δείτε διαδικτυακά: DHS780 Guard Instructions

Εάν υπάρξουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή δυσκολίες κατά την εγκατάσταση του σετ επισκευής παρακαλούμε πολύ επικοινωνήστε με το τμήμα After Sales Service της DEWALT.

Η DEWALT θέλει να σας ευχαριστήσει για την υποστήριξή σας και να σας ζητήσει συγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση προκλήθηκε από αυτήν της την ενέργεια.