ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ

Όταν μια απαιτητική εργασία απαιτεί μια επιπλέον ώθηση στην απόδοση, το XR FLEXVOLT ADVANTAGE της DEWALT είναι η λύση που ζητάτε. Αυτή η επαναστατική τεχνολογία έχει σχεδιαστεί από τους μηχανικούς της DEWALT για να επιτρέπει στα εργαλεία 18V XR με FLEXVOLT ADVANTAGE να αναγνωρίζουν μια μπαταρία XR FLEXVOLT, ξεκλειδώνοντας έως και 77% περισσότερη ισχύ* όταν χρειάζεται για την ολοκλήρωση πιο απαιτητικών εφαρμογών.

play_arrow
Brushless cordless circular saw with FLEXVOLT Advantage being used by person to cut wooden plank.
77 percent more DCB184 and DCB546 battery power

EΩΣ ΚΑΙ 77% ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΗ ΙΣΧYΣ*

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η λειτουργία δεν παρέχει μόνο πρόσθετη ισχύ όταν απαιτείται σε πιο δύσκολες εργασίες, αλλά αυξάνει επίσης την ευελιξία και το χρόνο λειτουργίας του εξοπλισμού, επιτρέποντας σε ένα προϊόν 18V XR να χειριστεί πλήθος διαφορετικών εφαρμογών και ενισχύοντας σημαντικά την ευελιξία και την παραγωγικότητα της εργαλειοθήκης του επαγγελματία.

ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ

Τα εργαλεία 18V XR με FLEXVOLT ADVANTAGE αποτελούν μέρος του διαρκώς αναπτυσσόμενου συστήματος 18V XR. Συμβατά με όλες τις μπαταρίες 18V XR και XR FLEXVOLT, τα εργαλεία με τεχνολογία FLEXVOLT ADVANTAGE είναι σχεδιασμένα για να συνεχίσετε να χτίζετε με ακόμα περισσότερη ισχύ.

ΣΕΙΡΑ 18V XR

Ασύρματη, με ισχύ 18V και πάνω από 140 ηλεκτρικά εργαλεία, η σειρά XR σάς καλύπτει ό,τι κι αν χρειάζεται η δουλειά σας ή το εργοτάξιο.

*Χρησιμοποιώντας την μπαταρία DCB546 6Ah XR FLEXVOLT σε σύγκριση με την μπαταρία DCB184 5Ah 18V XR. Η DCB546 παρέχεται.