Δύναμη ενός ρεύματος

Ελευθερία ενός επαναφορτιζόμενου

"

ΤΙ ΕIΝΑΙ ΤΟ XR FLEXVOLT?

Η XR FLEXVOLT 54V σειρά ήρθε για να προσφέρει στον κάθε επαγγελματία την απόδοση και αυτονομία που του έλειπαν από τα επαναφορτιζόμενα εργαλεία ώστε να ολοκληρώσουν τις απαιτητικές και βαριές εργασίες τους, χωρίς να μπαίνουν στην ταλαιπωρία να ψάχνουν τις οικοδομές για παροχές ρεύματος.

Προσφέροντας για πρώτη φορά 54V ισχύ σε μια μεγάλη γκάμα επαναφορτιζόμενων εργαλείων χωρίς την ταλαιπώρια περιττών καλωδίων. Η XR FLEXVOLT μπαταρία είναι μοναδική στο είδος της με την δυνατότητα να είναι συμβατή με όλα τα XR εργαλεία 18V προσφέροντας άνεση και ευελιξία.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
XR Runtime

Εξαρτήματα σχεδιασμένα για αυξημένη αποδοτικότητα

Τα εξαρτήματα αυτά βελτιώνουν την απόδοση των XR FLEVOLT εργαλείων προσφέροντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Η γκάμα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία δίσκων κοπής σχεδιασμένα για μέγιστες αποδόσεις και αποδοτικότητα.

To Παιχνίδι Άλλαξε

ΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Φανταστείτε μια οικοδομή όπου τα καλώδια και οι ογκώδεις γεννήτριες ρεύματος θα ανήκουν στο παρελθόν. Μια οικοδομή οπού ο κάθε επαγγελματίας θα μπορεί να εργαστεί γρήγορα και αποτελεσματικά όπως ποτέ άλλοτε.

Για αυτό η DEWALT δημιούργησε την πλατφόρμα ηλεκτρικών εργαλείων XR FLEXVOLT – παρέχοντας την δυνατότητα στους επαγγελματίες χρήστες να δουλέψουν με επαναφορτιζόμενα εργαλεία σε εργασίες βαρέος τύπου όπου παλιότερα δεν ήταν δυνατόν να εργαστούν