Συνδεθειτε. παρτε τον ελεγχο.

Το Tool Connect χρησιμοποιεί Bluetooth για να μπορείτε να συνδέεστε και να ελέγχετε εύκολα τα εργαλεία σας μέσω της εφαρμογής Tool Connect ή μέσω του διαδικτύου. Χρησιμοποιήστε το για να προστατεύετε, να παρακολουθείτε, να αναθέτετε και να παρακολουθείτε τα εργαλεία σας σε πολλά εργοτάξια. Συνδεθείτε στο εργοτάξιο του μέλλοντος.

Αναθεστε τα εργαλεια σας

Αναθέστε εύκολα τα εργαλεία σας σε συγκεκριμένους χρήστες σε πολλαπλά εργοτάξια και ορίστε ειδοποιήσεις και ημερομηνίες επιστροφής. Το Tool Connect μπορεί να ονομάσει, να καταγράψει και να παρακολουθήσει όλα τα εργαλεία σας, ώστε να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά την απογραφή τους. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για τη διαχείριση πληροφοριών σέρβις και να προσθέσετε ακόμη και ημερομηνίες αγοράς και κόστος.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Tool Connect για να εντοπίζετε γρήγορα τα εργαλεία σας και να διασφαλίζετε ότι βρίσκονται εκεί που πρέπει, όταν πρέπει.

play_arrow
Inventory Management

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ

Λάβετε ειδοποιήσεις όταν τα εργαλεία χρησιμοποιούνται πολύ έντονα ή όταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι χαμηλή. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει ακόμη και τον εντοπισμό κοντινών κέντρων σέρβις.

ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ

Εντοπίστε τα εργαλεία σας και εντοπίστε πού τα είδατε τελευταία φορά, χρησιμοποιώντας τον εικονικό φράχτη ακτίνας 30 μέτρων. Αυτό σας ειδοποιεί όταν τα εργαλεία σας απομακρύνονται, ώστε να μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Τα δεδομένα παρακολούθησης και κατοχής των εργαλείων που είναι συνδεδεμένα στην εφαρμογή αποστέλλονται αυτόματα στον προσωπικό σας λογαριασμό Διαχείρισης Συλλογής Εργαλείων.

Customise

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Τα εργαλεία με ενσωματωμένο Tool Connect μπορούν να προσαρμόζονται για την εκάστοτε εργασία, ενώ επίσης μπορείτε να τα παρακολουθείτε ακόμη και όταν η μπαταρία τους δεν είναι συνδεδεμένη.

Assign your assets

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ

Οι ρυθμίσεις ταχύτητας, η φωτεινότητα των LED και οι προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις μπορούν να προσαρμοστούν με το ενσωματωμένο Tool Connect και το Bluetooth.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΑΣ

Ο κρουστικός οδηγός DCF888 διαθέτει προσαρμόσιμη κίνηση ακριβείας.

ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ

Το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο DCD997 διαθέτει εξατομικεύσιμο έλεγχο πρόσδεσης και εξατομικεύσιμες στροφές ανά λεπτό σε κάθε ρύθμιση ταχύτητας.

proximity alerts

Ειδοποιησεις εγγυτητας

Με έναν εικονικό φράχτη ακτίνας 30 μέτρων γνωρίζετε ότι τα εργαλεία σας βρίσκονται κοντά. Η εφαρμογή σάς ειδοποιεί αν τα εργαλεία σας βγουν από τον φράχτη και σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε τα εργαλεία εξ αποστάσεως. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τα εργαλεία ως χαμένα ή κλεμμένα και να χρησιμοποιήσετε το δίκτυο Tool Connect για να τα βρείτε.

Γιατι χρειαζομαι το Tool Connect;

Περάστε λιγότερο χρόνο ψάχνοντας ή περιμένοντας τα εργαλεία σας. Συνδέοντας, κατανέμοντας και παρακολουθώντας τα εργαλεία σας σε πολλά εργοτάξια, ενισχύστε την παραγωγικότητά σας και προστατέψτε τα περιουσιακά σας στοιχεία. Η εφαρμογή Tool Connect ενημερώνεται αυτόματα με δεδομένα από τα συνδεδεμένα εργαλεία σας, για να σας παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τα συνδεδεμένα περιουσιακά στοιχεία του εργοταξίου σας.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Παρακολουθήστε τα περιουσιακά στοιχεία του εργοταξίου σας, ελέγχοντας πού και πότε βρίσκονταν την τελευταία φορά.

ΚΑΤΑΝΟΜΗ

Διαχειριστείτε το εργοτάξιό σας αναθέτοντας τα εργαλεία σας σε άλλους και ορίστε ειδοποιήσεις και ημερομηνίες επιστροφής.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ

Τα εργαλεία με ενσωματωμένο Tool Connect μπορούν να προσαρμοστούν για την εκάστοτε εργασία.

ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΑ

Επισημάνετε τα εργαλεία ως χαμένα ή κλεμμένα και χρησιμοποιήστε το δίκτυο Tool Connect για να τα βρείτε.

ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

Χρησιμοποιήστε τον εικονικό φράχτη ακτίνας 30 μέτρων για ειδοποιήσεις όταν τα εργαλεία σας απομακρύνονται.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Εντοπίστε τα εργαλεία σας και βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται εκεί που τα χρειάζεστε.